Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Barokní kultura na dvorech vídeňských Habsburků - BARKUL1/2016

02. květen 2016, Pondělí

Přednáška Barokní kultura na dvorech vídeňských Habsburků se koná dne 2. května 2016 (pondělí) od 17:30 do 20:30 hodin v TYRKYS, Na Moráni 5, Praha 2, cena přednášky 400 Kč.

Telefonujte  na 224 916 485, pište na kurzy@tyrkys.cznavštivte nás osobně Na Moráni 5, Praha 2

Klikněte na tlačítko přihlásit! (na konci stránky dole)

Barokní kultura na dvorech vídeňských Habsburků

Přednáška obsahuje systém reprezentace Habsburků v tomto období, dvorský a pohřební ceremoniál, kulturu oslav významných událostí a výročí, kulturní zájmy Habsburků a jejich podporu jistých oborů dvorské kultury.
 
Tento celek je myšlen jako základní zdroj inspirace pro českou šlechtickou kulturu barokního období. 
 
Přednáška je určena průvodcům, průvodcům Prahou, pracovníkům cestovních kanceláří, studentům, pedagogům a zájemcům o historii.

V průběhu přednášky uvidíte velmi bohatou obrazovou dokumentaci! Propojení sluchu a zraku pomáhá k lepšímu zapamatování informací!

Přednáška je vedena zajímavou, poutavou a přehlednou formou. 

Přednáší: PhDr. Rudolf Pošva, CSc.

Cena: 400 Kč, cena obsahuje desky, papíry na psaní a CD s materiály k přednášce. 

Koná se dne:  2. května 2016 (pondělí) od 17:30 hodin do 20:30 hodin. Na závěr obdržíte osvědčení o absolvování.  
 
Přihlášku si podejte již dnes, platbu postačuje zaslat cca 10 dnů před kurzem. 
Platit můžete bankovním převodem, v hotovosti, prostřednictvím portálu PayU - on line včetně platby platební kartou. 

V kurzech, které jsou zde zveřejněny, jsou ještě volná místa. Do kurzu se můžete přihlásit z této webové stránky pomocí tlačítka PŘIHLÁSITTaké můžete přihlášku zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485. Je možné, že přihlášku pohltil antispamový program. Děkujeme za pochopení.

Klikněte na tlačítko přihlásit! 
Do přihlášky stačí napsat jméno a příjmení, telefon a e-mail - ostatní údaje doplníte později. 



Detail kurzu

Cena: 400 Kč *

 

Přihlášku mužete také zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485.

* Cena obsahuje vlastní kurzovné, studijní materiály na CD a vstupné do památkových objektů. Cena nezahrnuje cenu odborné a jazykové zkoušky, jejíž vykonání zcela závisí na vůli posluchače.