Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Kurz Průvodce cestovního ruchu - D/2012

27. únor 2012, Pondělí

Kurz se koná od 27 února do 4. dubna 2012 (od pondělí a středa vždy od 17:00 do 20:00) v TYRKYS, Na Moráni 5, Praha 2

Telefonujte na +420 224 917 908, pište na e-mail: kurzy@tyrkys.cz, navštivte nás osobně Na Moráni 5, Praha 2
Průvodce cesrtovního ruchu

Naučíme Vás:

práci profesionálního průvodce

připravit si poutavý výklad o navštívených místech

převzít zájezd od cestovní kanceláře

jak realizovat vlastní zájezd

jak si najít práci jako průvodce
 


 


Výhody práce průvodce:
cestujete po celém světě i po České republice * zúčastníte se mnoha zajímavých akcí * každý den pro vás přináší nové zážitky a nové informace * získáváte informace z mnoha vědních oborů * aktivně využíváte Vaše jazykové znalosti * poznáte mnoho nových přátel

Vyučuje se : historie a dějiny kultury * geografie cestovního ruchu * ekonomika cestovního ruchu * technika cestovního ruchu * metodika práce průvodce * řešení mimořádných situací v cestovním ruchu

tourist guideRozsah oprávnění:
Zkouška Průvodce cestovního ruchuplatí pro všechny cestovní kanceláře v oblastech domácího cestovního ruchu (doprovod našich turistů u nás) a zahraničního cestovního ruchu, to znamená, že můžete doprovázet naše turisty do zahraničí a zahraniční turisty na území ČR .

Tento kurz je vhodný i pro mimopražské účastníky a budoucí průvodce, kteří nemají zájem provádět na území hl. města Prahy (např. chcete doprovázet naše turisty pouze do zahraničí).

Zkouškou "Průvodce cestovního ruchu prokazujete cestovní kanceláři i turistům Vaši vysokou kvalifikaci průvodce.

Přednášíme přístupnou a poutavou formou. U většiny přednášek je mluvené slovo lektora provázeno obrazovou
projekcí. Díky zapojení sluchu i zraku je přednáška názornější, zajímavější a hlavně si více a lépe zapamatujete.

Cena kurzu : 4 500 Kč obsahuje vlastní kurzovné a studijní materiály na CD. Cena kurzu nezahrnuje cenu zkoušky, neboť vykonání zkoušky záleží zcela na vůli posluchače. Neabsolvujete-li zkoušky, upozorňujeme, že
nevydáváme samostatné osvědčení o absolvování kurzu.

Termín kurzu: výuka se koná vždy v pondělí a ve středu od 17:00 do 20:00 hodin
únor: 27. a 29., březen: 5.,7.,12.,14.,19.,21.,26.,28, duben: 2.,4

Kurz směřuje ke zkoušce Průvodce cestovního ruchu DK 65 021 N - nejvyšší typ zkoušky průvodce !

Do kurzu se můžete přihlásit na této stránce pomocí tlačítka - PŘIHLÁSIT nebo nám pošlete e-mail nebo osobně v naší kanceláři od pondělí do pátku od 9,00 do 17,00 hodin.

V případě, že posíláte přihlášku prostřednictvím internetu nebo e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte. Je totiž možné, že přihlášku pohltil antispamový program. Děkujeme za pochopení.



Detail kurzu

Cena: 4 500 Kč *

 

Přihlášku mužete také zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485.

* Cena obsahuje vlastní kurzovné, studijní materiály na CD a vstupné do památkových objektů. Cena nezahrnuje cenu odborné a jazykové zkoušky, jejíž vykonání zcela závisí na vůli posluchače.