Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Kurz Průvodce cestovního ruchu - D/2017

21. únor 2017, Úterý

Kurz se koná od 21. února 2017 (úterý) do 1.dubna 2017 vždy v úterý a ve čtvrtek od 17:30 do 20:30 hodin dle níže uvedeného rozpisu hodin. Výuka se koná v učebnách TYRKYS, Na Moráni 5, Praha 2, jen pár kroků od zastávky metra Karlovo náměstí a tramvaje Palackého náměstí. Kurz směřuje ke zkoušce profesní kvalifikace Průvodce PK 65-021-N. Cena kurzu je 5 500 Kč.

Telefonujte na 224 916 485, pište na kurzy@tyrkys.cz, navštivte nás osobně Na Moráni 5, Praha 2. 

Klikněte na tlačítko přihlásit! (na konci stránky dole) 

Proč studovat kurz Průvodce v TYRKYSu? 

ROZPIS VÝUKY:

Termín kurzu: výuka se koná vždy v úterý a ve čtvrtek od 17:30 do 20:30 hodin.  

Únor:  21.,23.28.
Březen: 2.,7.,9., 14., 16.,21.,23.,27, 1. dubna 

Naučíme Vás práci profesionálního průvodce jako například: 


 jak si najít práci jako průvodce (cestovní kanceláře, přímí klienti), 

jak převzít zájezd od cestovní kanceláře, 

jak se jako průvodce na zájezd připravit, 

pracovní náplň a činnost průvodce v průběhu zájezdu, 

jak si připravit zajímavý a poutavý výklad pro turisty, 

jak řešit mimořádné situace v průběhu zájezdu. 

Výhody práce průvodce: 

cestujete po celém světě i po České republice, 

zúčastníte se mnoha zajímavých akcí, každý den máte nové zážitky, 

aktivně využíváte Vaše jazykové znalosti, 

poznáte mnoho nových přátel. 

Vyučuje se: historie a dějiny kultury * geografie cestovního ruchu * ekonomika cestovního ruchu * technika cestovního ruchu * metodika práce průvodce * řešení mimořádných situací v cestovním ruchu. 

Rozsah oprávnění: Kurz směřuje ke zkoušce Průvodce cestovního ruchu PK 65-021-N. Zkouška PK "Průvodce cestovního ruchu" 65-021-N je nejvyšší možný stupeň kvalifikace průvodce v souladu s legislativou Evropské unie. Tato zkouška platí v rámci EU v rozsahu současně platné legislativy jednotlivých zemí EU (na konkrétní podmínky jednotlivých zemí je třeba se vždy informovat). 

S touto zkouškou můžete pracovat jak v domácím, tak i zahraničním cestovním ruchu - to znamená provádět jak tuzemské,tak i zahraniční turisty na území České republiky i do zahraničí. 

Také můžete získat odznak vydávaný TYRKYS, školou kultury podnikání v cestovním ruchu "TOURIST GUIDE" a zapsat se do katalogu průvodců TYRKYS GUIDE. 

Tento kurz je vhodný i pro mimopražské účastníky a budoucí průvodce, kteří nemají zájem provádět na území hl. města Prahy (např. chcete doprovázet naše turisty pouze do zahraničí). 

Přednášíme přístupnou a poutavou formou. U většiny přednášek je mluvené slovo lektora provázeno obrazovou projekcí. Díky zapojení sluchu i zraku je přednáška názornější, zajímavější a hlavně si více a lépe zapamatujete. 

Cena kurzu: 5 500 Kč obsahuje vlastní kurzovné a studijní materiály na CD. Cena kurzu nezahrnuje cenu zkoušky, neboť vykonání zkoušky záleží zcela na vůli posluchače. Neabsolvujete-li zkoušky, upozorňujeme, že nevydáváme samostatné osvědčení o absolvování kurzu. 

Přihlášku si podejte již dnes, platbu postačuje zaslat cca 10 dnů před začátkem kurzu. 

Platit můžete bankovním převodem, v hotovosti, prostřednictvím portálu PayU - on line včetně platby platební kartou. 

V kurzech, které jsou zde zveřejněny, jsou ještě volná místa. Do kurzu se můžete přihlásit z tého webové strány pomocí tlačítka PŘIHLÁSIT. Také můžete přihlášku zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V přápadě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485 . Je možné, že přihlášku pohltil antispamový program. Děkujeme za pochopení. 

Klikněte na tlačítko přihlásit!

Do přihlášky stačí napsat jméno a příjmení, telefon a email - ostatní údaje doplníte později. 



Detail kurzu

Cena: 5 500 Kč *

 

Přihlášku mužete také zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485.

* Cena obsahuje vlastní kurzovné, studijní materiály na CD a vstupné do památkových objektů. Cena nezahrnuje cenu odborné a jazykové zkoušky, jejíž vykonání zcela závisí na vůli posluchače.