Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Kurz Průvodce cestovního ruchu plus region Praha - SP14/2012

08. říjen 2012, Pondělí

Kurz se koná od 8. října do 12. prosince 2012 každé pondělí a středu vždy od 17.00 do 20.00 hodin

KURZ BYL ZRUŠEN

Telefonujte na číslo 224 916 485, pište na e-mail kurzy@tyrkys.cz, navštivte nás osobně Na Moráni 5, Praha 2

ROZPIS VÝUKY:

Teoretická výuka se koná vždy v pondělí a středu od 17.00-20.00 hodin
říjen:8.,10.,15.,17.,22.,24.,29.,31.,                                                                                                                                                                        listopad:5.,7.,12.,14.,19.,21.,26.,28.,                                                                                                                                      prosinec: 3.,5.,10.,12.

Návštěva památkových objektů nebo turistických tras se koná vždy v sobotu a neděli od 9.00 do 13.00 hodin:
listopad:
10.,11.,17.,18.,24.,25.,a prosinec: 1.

Číslo rekvalifikace : MŠMTV ČR č.j. 6 690/11-24/279
Pracovní činnost: Průvodce cestovního ruchu, PK, 65-021-N

Kurz Průvodce cestovního ruchu, který obsahuje i výuku regionu Praha, je vysoce odborným kurzem, jehož absolvováním a složením zkoušky získáte plnou kvalifikaci průvodce.

Jedná se o současný nejvyšší možný stupeň kvalifikace průvodce v rámci celoživotního vzdělávání. Kurz je akreditován Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy České republiky a je velmi kvalitní přípravou ke zkoušce PK průvodce, která je akreditována Ministerstvem pro místní rozvoj.

Chcete-li si udělat Kurz Průvodce cestovního ruchu i kurz pro region Praha, je tato forma pro Vás tou nejlepší možností. Ušetříte Váš čas i peníze.

Výukový program obsahuje následující tematické celky:
Znalost historie a dějin kultury v České republice ve vztahu k cestovnímu ruchu
Znalost světových dějin a dějin kultury ve vztahu k cestovnímu ruchu
Využití znalostí zeměpisu České republiky
Využití znalostí zeměpisu Evropy a ostatních světadílů
Orientace v současném právním a politickém systému EU
Příprava nabídky a výkladu průvodce vedení skupiny a vlastní výklad turistům
Uplatnění právních a ekonomických aspektů při výkonu práce průvodce
Prokázání znalostí techniky služeb cestovního ruchu
Kulturně historický místopis Prahy (Praha románská, gotická, renesanční,barokní, Praha 19. a 20.století, konkrétní pražské památky a turistické trasy)

Kurz obsahuje 240 vyučovacích hodin. Z toho se 112 vyučovacích hodin uskuteční formou prezenční výuky (vyučovací hodina 45 minut) a 132 hodin formou distanční výuky (samostudium).

Prezenční výuka je doplněna kvalitními studijními materiály na CD, stejně tak pro část samostudia obdržíte kvalitní studijní materiály na CD. V průběhu kurzu můžete zasílat své dotazy k výuce formou e-mailu nebo přes Facebook.

Po ukončení kurzu se přihlašujete ke zkoušce Profesní kvalifikace Průvodce cestovního ruchu 65-021-N. Autorizovanou sobou k provedení zkoušky je TYRKYS, škola kultury podnikání v cestovním ruchu,s.r.o zastoupená PhDr. Jolanou Kopřiva Myslivcovou (autorizujícím orgánem Ministerstvo pro místní rozvoj). Máte-li zájem o získání osvědčení Průvodce pro region Praha, přihlašujete se ke zkoušce Průvodce pro region Praha (část výuky Kulturně historický místopis Prahy).

tourist guideRozsah oprávnění: Zkouška PK "Průvodce cestovního ruchu", 65-021-N je nejvyšší možný stupeň kvalifikace průvodce v souladu s legislativou Evropské unie. Tato zkouška platí v rámci EU v rozsahu současně platné legislativy jednotlivých zemí EU (na konkrétní podmínky jednotlivých zemí je se vždy informovat).
S touto zkouškou můžete pracovat jak v domácím, tak i zahraničním cestovním ruchu-to znamená provázet jak tuzemské, tak i zahraniční turisty na území České republiky i do zahraničí.
Také získáte odznak vydávaný TYRKYS, školou kultury podnikání v cestovním ruchu "TOURIST GUIDE".

průvodce prahouZkouškou "Průvodce pro region Praha" prokazujete Vaši vysokou odbornost průvodce pro výkon průvodcovské činnosti na území hlavního města Prahy Po úspěšném složení zkoušky dostáváte osvědčení k průvodcovské činnosti Průvodce pro region Praha. Také získáte odznak Průvodce Prahou se znakem hl. města Prahy a evidenčním číslem průvodce.

Odborní lektoři a metody výuky: v kurzu Vás budou učit naši odborní lektoři (většina našich pedagogů přednáší na vysokých školách), kteří mají vlastní bohaté zkušenosti jako průvodci. Získáte všechny potřebné informace, abyste se stali kvalifikovanými a turisty oblíbenými průvodci.

Přednášíme přístupnou a poutavou formou. U většiny přednášek je mluvené slovo lektora provázeno obrazovou projekcí. Díky zapojení sluchu i zraku je přednáška názornější, zajímavější a hlavně si více a lépe zapamatujete. Na teoretickou výuku v učebně navazuje výuka praktická. Osobně navštívíte nejvýznamnější pražské památky a seznámíte se s turistickými trasami v Praze.

Cena kurzu : 8 900 Kč obsahuje vlastní kurzovné a studijní materiály na CD a vstupné do památkových objektů při praktické výuce. Cena kurzu nezahrnuje cenu odborné a jazykové zkoušky, neboť vykonání zkoušky záleží zcela na vůli posluchače.

ROZPIS VÝUKY:

Teoretická výuka se koná vždy v pondělí a středu od 17.00-20.00 hodin
říjen:8.,10.,15.,17.,22.,24.,29.,31.,                                                                                                                                                                        listopad:5.,7.,12.,14.,19.,21.,26.,28.,                                                                                                                                      prosinec: 3.,5.,10.,12.

Návštěva památkových objektů nebo turistických tras se koná vždy v sobotu a neděli od 9.00 do 13.00 hodin:
listopad:
10.,11.,17.,18.,24.,25.,a prosinec: 1.

V případě, že posíláte přihlášku prostřednictvím internetu nebo e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte. Je totiž možné, že přihlášku pohltil antispamový program. Děkujeme za pochopení.



Detail kurzu

Cena: 8 900 Kč *

 

Přihlášku mužete také zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485.

* Cena obsahuje vlastní kurzovné, studijní materiály na CD a vstupné do památkových objektů. Cena nezahrnuje cenu odborné a jazykové zkoušky, jejíž vykonání zcela závisí na vůli posluchače.