Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Kurz Průvodce cestovního ruchu rekvalifikace zdarma - UPR/2016

01. listopad 2016, Úterý

Kurz se koná od 1. listopadu do 6. prosince 2016 každý den od úterý do neděle vždy 9:00 do 12:00 a od 13:00 do 16:00 hodin dle níže uvedeného rozpisu lekcí. Výuka se koná v učebnách TYRKYS, Na Moráni 5, Praha 2 - jen pár kroků od stanice metra Karlovo náměstí a stanice tramvaje Palackého náměstí. Kurz směřuje ke zkoušce profesní kvalifikace průvodce 65-021-N.

 Telefonujte  na 224 916 485, pište na kurzy@tyrkys.cznavštivte nás osobně Na Moráni 5, Praha 2

Číslo rekvalifikace: MŠMT č.j. 21718/2015-1/557, Průvodce cestovního ruchu 
Pracovní činnost: Průvodce cestovního ruchu, zkouška profesní kvalifikace 65-021-N

Kurz si můžete financovat sami, ale také Vám tento kurz může zaplatit Úřad práce -  Formulář pro UP, který musíte přiložit k Vaší žádosti o rekvalifikaci při absolvování rekvalifikace Průvodce cestovního ruchu si můžete stáhnout ZDE 

Proč studovat kurz Průvodce v TYRKYSu? 

Po složení státní zkoušky obdržíte osvědčení, které je veřejnou listinou (státní vysvědčení na dokumentu SEVT s kulatým razítkem a státním znakem).

Osvědčení má kvalifikační dovětek EU – tzv. European Qualification Framework – EQF - usnadňuje mobilitu průvodce mezi jednotlivými zeměmi.

Možnost zápisu do katalogu průvodců TYRKYS GUIDES.

ROZPIS VÝUKY:
Termín kurzu: výuka se koná každý den od úterý do neděle vždy 9:00 do 12:00 a od 13:00 do 16:00 hodin
listopad: 1., 2., 3., 4., 5., 6.

Distanční studium (samostudium a e-learning) průběžně listopad, prosinec 2016. Termíny praktického procvičování a konzultací budou upřesněny v průběhu výuky. 

Zkouška: 6. prosince 2016

Naučíme Vás práci profesionálního průvodce jako například:

jak si najít práci jako průvodce (cestovní kanceláře, přímí klienti),

jak převzít zájezd od cestovní kanceláře,

jak se jako průvodce na zájezd připravit, 

pracovní náplň a činnost průvodce v průběhu zájezdu, 

jak si připravit zajímavý a poutavý výklad pro turisty

jak řešit mimořádné situace v průběhu zájezdu. 

Výhody práce průvodce:

Vyučuje se: historie a dějiny kultury * geografie cestovního ruchu * ekonomika cestovního ruchu * technika cestovního ruchu * metodika práce průvodce * řešení mimořádných situací v cestovním ruchu

tourist guideRozsah oprávnění:
 Kurz směřuje ke zkoušce Průvodce cestovního ruchu PK 65 021 -N. Zkouška PK "Průvodce cestovního ruchu", 65-021-N je nejvyšší možný stupeň kvalifikace průvodce v souladu s legislativou Evropské unie. Tato zkouška platí v rámci EU v rozsahu současně platné legislativy jednotlivých zemí EU (na konkrétní podmínky jednotlivých zemí je třeba se vždy informovat). 

S touto zkouškou můžete pracovat jak v domácím, tak i zahraničním cestovním ruchu - to znamená provázet jak tuzemské, tak i zahraniční turisty na území České republiky i do zahraničí. 

Také můžete získat odznak vydávaný TYRKYS, školou kultury podnikání v cestovním ruchu "TOURIST GUIDE".

Tento kurz je vhodný i pro mimopražské účastníky a budoucí průvodce, kteří nemají zájem provádět na území hl. města Prahy (např. chcete doprovázet naše turisty pouze do zahraničí). 

Přednášíme přístupnou a poutavou formou. U většiny přednášek je mluvené slovo lektora provázeno obrazovou projekcí. Díky zapojení sluchu i zraku je přednáška názornější, zajímavější a hlavně si více a lépe zapamatujete.

V kurzech, které jsou zde zveřejněny, jsou ještě volná místa. Do kurzu se můžete přihlásit z této webové stránky pomocí tlačítka PŘIHLÁSITTaké můžete přihlášku zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485. Je možné, že přihlášku pohltil antispamový program. Děkujeme za pochopení.

Klikněte na tlačítko přihlásit! 

Do přihlášky stačí napsat jméno a příjmení, telefon a e-mail - ostatní údaje doplníte později. 



Detail kurzu

 

Přihlášku mužete také zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485.