Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Kurz Průvodce Prahou - 7/2016

05. květen 2016, Čtvrtek

Kurz Průvodce Prahou se koná od 5. května do 14. června 2016 každé úterý a čtvrtek od 17:30 do 20:30 dle níže uvedeného rozpisu hodin. Výuka se koná v učebnách TYRKYS, Na Moráni 5, Praha 2 a zahrnuje 7 vycházek po pražských objektech. Cena kurzu 7 900 Kč. Kurz směřuje ke zkoušce profesní kvalifikace Průvodce Prahou PK 65-028N.

Telefonujte  na 224 916 485, pište na kurzy@tyrkys.cznavštivte nás osobně Na Moráni 5, Praha 2

Výuka se koná vždy v úterý a ve čtvrtek od 17:30 do 20:30 hodin v naší učebně na Moráni 5, Praha 2 a zahrnuje 7 praktických prohlídek Prahy
květen: 5., 10., 12., 17., 19., 24., 26., 31.,

červen: 2., 7., 9., 14.

Návštěva památkových objektů nebo turistických tras se koná vždy v sobotu a neděli od 9:00 do 13:00 hodin:   
květen: 7., 8., 14., 15., 21., 22., 28.

guide of prague Rozsah oprávnění: Kurz Průvodce pro region Praha je odborným kurzem rozšiřujícím znalosti průvodce o možnost provádět na území hl. města Prahy (okružní jízdy Prahou, prohlídky Prahy, prohlídky historických objektů v Praze).

Po úspěšném složení Zkoušky Profesní kvalifikace Průvodce Prahou PK 65-028-N dostáváte osvědčení k průvodcovské činnosti Průvodce Prahou. Po úspěšně složené zkoušce můžete získat kovový odznak Průvodce Prahou se znakem hl. města Prahy a evidenčním číslem. Osvědčením Průvodce Prahou prokazujete cestovním kancelářím, památkovým objektům i turistům Vaši vysokou kvalifikaci průvodce.

Odborní lektoři a metody výuky: V kurzu Vás budou učit naši odborní lektoři (většina našich pedagogů přednáší na vysokých školách), kteří mají vlastní bohaté zkušenosti jako průvodci. Získáte všechny potřebné informace, abyste se stali kvalifikovanými a turisty oblíbenými průvodci.

Výukový program zahrnuje: Kulturně historický místopis Prahy (Praha románská, gotická, renesanční, barokní, Praha 19. a 20. století, konkrétní pražské památky a turistické trasy)

Přednášíme přístupnou a poutavou formou. U většiny přednášek je mluvené slovo lektora provázeno obrazovou projekcí. Díky zapojení sluchu i zraku je přednáška názornější, zajímavější a hlavně si více a lépe zapamatujete. Na teoretickou výuku v učebně navazuje výuka praktická. Osobně navštívíte nejvýznamnější pražské památky a seznámíte se s turistickými trasami v Praze.

Cena kurzu: 7 900 Kč obsahuje vlastní kurzovné a studijní materiály na CD a vstupné do památkových objektů při praktické výuce. Cena kurzu nezahrnuje cenu zkoušky, neboť vykonání zkoušky záleží zcela na vůli posluchače. Neabsolvujete-li zkoušku, upozorňujeme, že nevydáváme samostatné osvědčení o absolvování kurzu.

O kurzu: Přednášky navazují na středoškolské znalosti. Kurz obsahuje teoretickou výuku - přednášky v našich učebnách a na tyto přednášky navazují vycházky po hlavních turistických trasách a do vybraných památkových objektů. Kurz je zakončen kvalifikační zkouškou z výše uvedených předmětů v jazyce českém. Zkušební termíny jsou zveřejňovány v oddíle Zkouška Průvodce Prahou PK 65-028-N.

Výuka se koná vždy v úterý a ve čtvrtek od 17:30 do 20:30 hodin v naší učebně na Moráni 5, Praha 2 a zahrnuje 7 praktických prohlídek Prahy
květen: 5., 10., 12., 17., 19., 24., 26., 31.,

červen: 2., 7., 9., 14.

Návštěva památkových objektů nebo turistických tras se koná vždy v sobotu a neděli od 9:00 do 13:00 hodin:   
květen: 7., 8., 14., 15., 21., 22., 28.

Přihlášku si podejte již dnes, platbu postačuje zaslat cca 10 dnů před kurzem. 
Platit můžete bankovním převodem, v hotovosti, prostřednictvím portálu PayU - on line včetně platby platební kartou.  

V kurzech, které jsou zde zveřejněny, jsou ještě volná místa. Do kurzu se můžete přihlásit z této webové stránky pomocí tlačítka PŘIHLÁSITTaké můžete přihlášku zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485. Je možné, že přihlášku pohltil antispamový program. Děkujeme za pochopení.

Klikněte na tlačítko přihlásit! 
Do přihlášky stačí napsat jméno a příjmení, telefon a e-mail - ostatní údaje doplníte později.



Detail kurzu

Cena: 7 900 Kč *

 

Přihlášku mužete také zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485.

* Cena obsahuje vlastní kurzovné, studijní materiály na CD a vstupné do památkových objektů. Cena nezahrnuje cenu odborné a jazykové zkoušky, jejíž vykonání zcela závisí na vůli posluchače.