Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Otravy u dětí, prevence a první pomoc - OTR1/2015

17. březen 2015, Úterý

Seminář Otravy u dětí, prevence a první pomoc se koná dne 17. března 2015 (úterý) od 16:30 do 18:30 hodin v TYRKYS, Na Moráni 5, Praha 2, cena 400 Kč

 Telefonujte  na 224 916 485, pište na kurzy@tyrkys.cznavštivte nás osobně Na Moráni 5, Praha 2

Největší riziko otravy je u těch nejmenších. Batolata jsou velmi živá, čilá a zvídavá. Strkat vše do pusinky, olizovat to, ochutnávat - to je jejich přirozenost. A pak stačí chvilinka nepozornosti, jedna neuklizená lahvička nebo bobulka na keříku a situace se stane velmi vážnou. Stejně tak u menších dětí, které mohou cokoliv vypít nebo sníst.


Základem je vždy prevence. Ale i při té největší opatrnosti se může nešťastná příhoda stát. 

Naučíte se - co udělat, když dítě spapá nebo vypije něco, co zrovna jedlé není

Přednáší profesionální školitel záchranné služby srozumitelnou a poutavou formou.
Vhodné pro rodiče, pedagogy mateřských škol, učitele, au-pair, chůvy, prarodiče, starší sourozence - prostě pro všechny, kdo jsou v kontaktu s dětmi.

Termín: 17. března 2015 (úterý) od 16:30 a 18:30 hodin

Cena: 400 Kč (cena obsahuje osvědčení o absolvování semináře, desky a papíry na psaní,základní studijní materiál)

Vzhledem k charakteru semináře, možnosti zodpovězení všech dotazů a praktickému nácviku je počet míst ve skupině omezen.

Přihlášku si podejte již dnes, platbu postačuje zaslat cca 10 dnů před kurzem. 
Platit můžete bankovním převodem, v hotovosti, prostřednictvím portálu PayU - on line včetně platby platební kartou. 

V kurzech, které jsou zde zveřejněny, jsou ještě volná místa. Do kurzu se můžete přihlásit z této webové stránky pomocí tlačítka PŘIHLÁSITTaké můžete přihlášku zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485. Je možné, že přihlášku pohltil antispamový program. Děkujeme za pochopení.

Klikněte na tlačítko přihlásit! 
Do přihlášky stačí napsat jméno a příjmení, telefon a e-mail - ostatní údaje doplníte později.



Detail kurzu

Cena: 400 Kč *

 

Přihlášku mužete také zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485.

* Cena obsahuje vlastní kurzovné, studijní materiály na CD a vstupné do památkových objektů. Cena nezahrnuje cenu odborné a jazykové zkoušky, jejíž vykonání zcela závisí na vůli posluchače.