Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Poznejte skryté poklady Nového Světa v srdci Prahy - Nový1/2024

30. březen 2024, Sobota

Den pomalu končí, pouliční lampy se již rozsvítily a my se vydáme do tajemného a skoro zapomenutého koutu Prahy na Nový Svět.

OBSAZENO 

Telefonujte na: 
 602 204 123pište na:  kurzy@tyrkys.cz

Poznejte skryté poklady Nového Světa v srdci Prahy

Jak to bude probíhat? 

Sejdeme se na Loretánském náměstí a po krátkém zastavení se vydáme do uliček Nového Světa - místa, které bylo spojeno v minulosti zejména s životem chudiny, ale postupně se stalo místem výjimečným. 
Je fascinující, že jen pár kroků od rušného turistického centra jsou malebné domečky opředené mnoha příběhy.

Génia loci Nového Světa musíte zažít. Večer, kdy je vše osvětleno jen lampami nebo svitem měsíce, tak  vše vypadá ještě tajemněji a záhadněji.

Co se dozvíte? 

Těším se na vás na této nezapomenutelné výpravě za tajemstvím Prahy!

Cena:           250 Kč (děti do 6 let zdarma, do 15 let 100 Kč - pokud Vás bude více nebo půjdete s dětmi, prosím, zavolejte mi nebo napište, systém neumí generovat dětskou slevu a více míst)

TERMÍN:     30. března 2024 (sobota)

Čas zahájení prohlídky: 19:30 hodin (místo upřesním přihlášeným účastníkům), doba trvání cca 1,5 hodiny

Koná se za každého počasí 

Komentovanou prohlídku vede: PhDr. Jolana Kopřiva Myslivcová 

Novy svět, prohlídka nového světa, kurzy průvodců

prohlídka Nového světa, kurz průvodce



Detail kurzu

Cena: 250 Kč *

 

Přihlášku mužete také zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485.

* Cena obsahuje vlastní kurzovné, studijní materiály na CD a vstupné do památkových objektů. Cena nezahrnuje cenu odborné a jazykové zkoušky, jejíž vykonání zcela závisí na vůli posluchače.