Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Starý královský palác na Pražském hradě - PALAC1/2018

08. leden 2018, Pondělí

Seminář Starý Královský palác na PH se koná dne 8. ledna 2018 (pondělí) od 16:00 - 18:00 v TYRKYSu, cena 400 Kč

 Telefonujte na 224 916 485, pište na kurzy@tyrkys.cznavštivte nás osobně Na Moráni 5, Praha 2

 Klikněte na tlačítko přihlásit! (na konci stránky dole)

Starý královský palác byl založen na konci 9. století  průvodně jako knížecí palác. V průběhu staletí byl mnohokrát přestavován.  

Dodnes se zachovala vzácná románská Soběslavova síň, významnou přestavbou prošel palác i v době gotické za vlády Karla IV. Poslední přestavba zásadního charakteru byla zahájena za Vladislava Jagellonského a byla provedena stavitelem Benediktem Riedem (Rejtem). Ten vystavěl zejména impozantní Vladislavský sál ve stylu pozdní gotiky, kde se již setkáme s prvními znaky renesančního slohu. 

Vladislavský sál sloužil především ke královské reprezentaci. Ke státním a reprezentačním účelům je do jisté míry využíván dodnes.

Jaký je obsah přednášky? 

Přednáší:  PhDr. Jolana Kopřiva Myslivcová, ředitelka a zakladatelka TYRKYSu, dlouholetá průvodkyně 

Koná se: 8. ledna 2018 od 16:00 do 18:00 v Tyrkysu

Cena: 400 Kč zahrnuje (vlastní přednášku, prezentaci na CD, osvědčení o absolvování semináře)

Klikněte na tlačítko přihlásit! 
Do přihlášky stačí napsat jméno a příjmení, telefon a e-mail - ostatní údaje doplníte později. 

Přihlášku si podejte již dnes, platbu postačuje zaslat cca 10 dnů před kurzem. 
Platit můžete bankovním převodem, v hotovosti, prostřednictvím portálu PayU - on line včetně platby platební kartou. 

 V kurzech, které jsou zde zveřejněny, jsou ještě volná místa. Do kurzu se můžete přihlásit z této webové stránky pomocí tlačítka PŘIHLÁSITTaké můžete přihlášku zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485. Je možné, že přihlášku pohltil antispamový program. Děkujeme za pochopení.



Detail kurzu

Cena: 400 Kč *

 

Přihlášku mužete také zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485.

* Cena obsahuje vlastní kurzovné, studijní materiály na CD a vstupné do památkových objektů. Cena nezahrnuje cenu odborné a jazykové zkoušky, jejíž vykonání zcela závisí na vůli posluchače.