Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Křehká krása 2014

Výstava Křehká krása 2014 nabídne přehlídku desítek firem, které se zabývají tradiční výrobou skla, módní přehlídky, velkou tvůrčí dílnu a mezinárodní kulturní program. Výstava se bude konat během druhého srpnového víkendu.

Výstava Křehká krása navazuje na tradici bižuterních výstav v Jablonci nad Nisou, které se v druhé polovině minulého století pořádaly pravidelně.

Návštěvníci se mohou těšit na demonstrace výroby a práce se sklem. K vidění budou sklářské pece určené pro různé způsoby výroby skla – foukání, mačkání atd. Návštěvníci výstavy rozhodně budou moci využít možnost vyzkoušet si výrobu skla a bižuterie. Je pro ně také připraveno zdobení vánočních ozdob a výroba šperků.

Svaz výrobců skla a bižuterie připravuje módní přehlídky a hudební vystoupení regionálních skupin. Připraveny budou i ochutnávky místních kulinářských specialit. V rámci doprovodného programu budou připraveny i různé soutěže o hodnotné ceny.
 
Pro návštěvníky výstavy je připraven také další bohatý kulturní program, jsou připravena vystoupení regionálních kapel z Čech i Polska, ochutnávky regionálních výrobků a specialit nebo další ukázky práce se sklem a bižuterií.

Křehká krása 2014 se bude konat od čtvrtka 7. srpna do neděle 10. srpna 2014 v areálu výstaviště Eurocentra v Jablonci nad Nisou.

Na výstavě budou mimo jiné předváděny tyto techniky: lidová podmalba, černá (jetová) bižuterie, sklářská pec, mačkářská pec, foukané figurky, tažené sklo  u kahanu, zdobení vánočních ozdob, pasířství, výroba lampových perel a výroba umělých květin.

Partneři výstavy jsou například Powian Jelenia Góra, CzechTourism, Ministerstvo kultury ČR, Preciosa, a.s., statutární město Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj a mnozí další.

Projekt je spolufinancovánz Evropského fondu pro regionální rozvoj prostřednictvím Euroregionu NISA.

Více informací naleznete na www.svbi.cz

 Tefonujte  na 224 916 485, pište na kurzy@tyrkys.cznavštivte nás osobně Na Moráni 5, Praha 2

TYRKYS, cesta ke vzdělání a úspěchu na jednom místě - kurzy, zkoušky, semináře  
Průvodce cestovního ruchu

Průvodce Prahou 

Spojený kurz Průvodce cestovního ruchu a region Praha 

Místní zástupce cestovní kanceláře -  Delegát

Pracovník cestovní kanceláře 

Přednášky z historie a dějin umění 

Semináře první pomoci 

Zdravotník zotavovacích akcí

Cizí jazyky pro cestovní ruch 

Účetnictví a daně pro cestovní ruch 

Doškolování pedagogů - akreditace DVPP 

Další kurzy a semináře