Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Olympijský park Letná 2014

Olympijský park v Praze na Letné byl otevřen 6. února 2014, aby podpořil atmosféru olympiády v Soči v roce 2014.

V termínu od 7. února do 23. února 2014 byl přístupný Olympijský park na Letné v Praze. Otevřeno bylo každý den v době olympiády v Soči.
 
Do parku bylo vybíráno symbolické vstupné ve výši 50 Kč, které platilo po celý den. Děti do 15 let neplatily vůbec, měly vstup zdarma. Vstup zdarma měli i držitelé chytrého telefonu, po stažení aplikace „Letná 2014“, měli možnost si vygenerovat každý den jednu vstupenku zdarma přímo ve svém mobilním telefonu bez nutnosti lístek tisknout.

Návštěvníkům byla k dispozici různá sportoviště. Na dvou zmenšených hokejových plochách (40 x 20 m) si návštěvníci parku mohli zahrát minihokej nebo zastřílet na profesionálního brankáře. Běžkařský okruh byl 800 m dlouhý zasněžený okruh včetně trestného kolečka pro biatlon a střelnice se 6 laserovými puškami. V ledovém ráji byla připravena bruslařská dráha dlouhá 870 m a curlingová dráha s rozměry 8,5 x 42 m s profesionálními curlingovými kameny.

Olympijský park na Letné nabízel i snowpark, který byl otevřen po celý den nejen dětské a dospělé veřejnosti, ale konaly se v něm také závody a exhibice profesionálních jezdců.

Návštěvníci olympijského parku nepřišli ani o nic důležitého z dění Her v Soči. Uprostřed parku bylo vystavěno i studio České televizeživými přenosy i rozhovory přímo ze Soči, desítky obrazovek byly rozmístěny po celém parku.

Zdroj: www.olympijskypark.cz

Aktuální informace Vám přináší TYRKYS, škola kultury podnikání v cestovním ruchu,s. r. o. - více než 20 let vzděláváme profesionály v cestovním ruchu

 

 Aktualizace: 25.9.2015

Tefonujte  na 224 916 485, pište na kurzy@tyrkys.cznavštivte nás osobně Na Moráni 5, Praha 2

TYRKYS, cesta ke vzdělání a úspěchu na jednom místě - kurzy, zkoušky, semináře  
Průvodce cestovního ruchu

Průvodce Prahou 

Spojený kurz Průvodce cestovního ruchu a region Praha 

Místní zástupce cestovní kanceláře -  Delegát

Pracovník cestovní kanceláře 

Přednášky z historie a dějin umění 

Semináře první pomoci 

Zdravotník zotavovacích akcí

Cizí jazyky pro cestovní ruch 

Účetnictví a daně pro cestovní ruch 

Doškolování pedagogů - akreditace DVPP 

Další kurzy a semináře