Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

TYRKYS na GO 2015

Ve dnech 15. až 18. ledna se uskutečnil již tradiční veletrh GO v Brně, který je významnou přehlídkou cestovního ruchu.

Ve dnech 15. až 18. ledna se uskutečnil již tradiční veletrh GO v Brně, který je významnou přehlídkou cestovního ruchu.

Veletrhy mají v každém oboru stále svůj význam, zejména v oblasti budování kontaktů s obchodními partnery i klienty. V roce 2015 stoupl počet vystavujících firem - na výstavní ploše cca 9 300 m2  se představilo 985 vystavovatelů z 22 zemí. 

Veletrh GO 2015 za 4 dni navštívilo cca 30 tisíc návštěvníků, profesionálů v cestovním ruchu i koncových klientů. Zahraniční klienti přijeli ze sedmi zemí, především ze Slovenska, Chorvatska, Polska a Rakouska. 

Již potřetí se v rámci veletrhu uskutečnila soutěž PROFI GO - turistický produkt určená tříčlenným týmům studentů středních a vyšších odborných škol cestovního ruchu. Jejich úkolem bylo zpracovat turistický produkt v podobě produktového balíčku, a to jako kombinaci dvou nebo více provázaných služeb, základních i doplňkových.

Hlavní cenu do soutěže již tradičně věnovala společnost TYRKYS, škola kultury podnikání v cestovním ruchu, s.r.o.. Cenu vítěznému družstvu z Krnova předala ředitelka školy PhDr. Jolana Kopřiva Myslivcová

Přihlaste se na! 

Kurzy a státní zkoušky