Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Kubismus - malířství, sochařství - P3/2020

08. červen 2020, Pondělí

Koná v pondělí dne 8. června 2020 od 17:15 do 19:00 hodin. Přednáší PhDr. Rudolf Pošva, CSc, cena 399 Kč. Ušetřete s cenově výhodnou permanentkou"

Český kubismus jako umělecký směr vzniká v reakci na francouzský kubismus

Čeští kubisté reagují jak na fázi analytického, tak syntetického kubismu a sdružují ve skupinách Osma, Skupina výtvarných umělců a Tvrdošíjní.

Na rozdíl kubismu francouzského český kubismus reaguje i na expresionismus a fauvismus.

Největšími postavami českého kubismu byli malíři

a sochaři

Přednáší:  PhDr. Rudolf Pošva, CSc. 

Koná se: 8. června 2020 (pondělí) od 17:15 - 19:15 hodin v TYRKYSu

Cena: 399 Kč
zahrnuje (vlastní přednášku, prezentaci na CD, desky, papíry na psaní, malé občerstvení, osvědčení o absolvování semináře)

Rezervujte si místo včas! Malé skupiny studentů - počet míst je omezen!



Detail kurzu

Cena: 399 Kč *

 

Přihlášku mužete také zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485.

* Cena obsahuje vlastní kurzovné, studijní materiály na CD a vstupné do památkových objektů. Cena nezahrnuje cenu odborné a jazykové zkoušky, jejíž vykonání zcela závisí na vůli posluchače.