Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

ON LINE NOVINKA - Hurá na zkoušku průvodce cestovního ruchu - refresh znalostí! - RCR2/2020

27. listopad 2020, Pátek

Seminář se uskuteční v pondělí 27. listopadu pátek od 10:00 hodin ON LINE Sejdeme se v platformě programu Zoom (je to úplně jednoduché a odkaz vám pošlu mailem). Budeme společně komunikovat v reálném čase. Menší skupinka osob a vzájemně se uslyšíme a pokud si zapnete kameru, tak se i uvidíme. Pokud kameru v PC nebo monitoru nemáte, tak vidíte pouze Vy mě. Budeme i diskutovat a vyměňovat si zkušenosti.

POZOR - jen pro absolventy příslušného kurzu - tedy Průvodce cestovního ruchu nebo "balíček" - z jiného kurzu nemáte co "refrešovat".

 Hurá na zkoušku průvodce cestovního ruchu - refresh znalostí! 

Proč? 

Co Vás čeká? 

S kým?  

s PhDr. Jolanou Kopřiva Myslivcovou, autorizovanou osobou, zkoušející, ředitelkou a zakladatelkou TYRKYS

Kdy? 

27. listopadu 2020 (pátek) od 10:00 do 13:00 hodin 

Za KOLIK? 

Cena: 700 Kč 

Přihlaste se ještě dnes! 

Kurz je určen pouze pro absolventy TYRKYS - kteří se připravují ke zkoušce



Detail kurzu

Původní cena: 1 000 Kč

Cena: 700 Kč *

 

Přihlášku mužete také zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485.

* Cena obsahuje vlastní kurzovné, studijní materiály na CD a vstupné do památkových objektů. Cena nezahrnuje cenu odborné a jazykové zkoušky, jejíž vykonání zcela závisí na vůli posluchače.