Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

NOVINKA -Průvodcovství turistů jako podnikání: Klíčové kroky pro efektivní plánování, provozování a rozvoj vašeho projektu  - K/2013

30. prosinec 2024, Pondělí

Podnikání je vzrušující, ale i náročný a někdy i složitý proces. Bez ohledu na to, zda jste začínající podnikatel, nebo již máte zkušenosti, může být vždy užitečné získat. Vznik Vašeho podnikání je semínko, které jste právě zaseli a je třeba ho hýčkat a s vášní rozvíjet. Prostě je to SRDCOVKA.

Telefonujte na:  602 204 123pište na:  kurzy@tyrkys.cz

Průvodcovství turistů jako podnikání: Klíčové kroky pro efektivní plánování, provozování a rozvoj vašeho projektu 

Často se mi říkáte nebo píšete: 

Využijte individuální konzultaci – on line nebo osobně 

V čem Vám mohu pomoci?

Termín:                  INDIVIDUÁLNÍ dohodou 

Konzultaci vede: PhDr. Jolana Kopřiva Myslivcová

Cena:                    2 000 Kč (zahrnuje cca 1,5 hodiny konzultace a následnou podporu) 
 

POZOR: Neposkytuji specializované účetní rady, daňové poradenství a právní služby. To se prosím, obraťte na příslušné specialisty. 
 

 



Detail kurzu

Cena: 2 000 Kč *

Přihlášku mužete také zaslat e-mailem na adresu kurzy@tyrkys.cz nebo ji doručit osobně do naší kanceláře. V případě, že posíláte přihlášku e-mailem a neozveme se Vám nejpozději následující pracovní den, prosím, zatelefonujte na číslo 224 916 485.

* Cena obsahuje vlastní kurzovné, studijní materiály na CD a vstupné do památkových objektů. Cena nezahrnuje cenu odborné a jazykové zkoušky, jejíž vykonání zcela závisí na vůli posluchače.