Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Menu

Napsali o nás - Český rozhlas 26.7.2014

V české republice roste zájem o rekvalifikace nezaměstnaných. Ti si vybírají rekvalifikační kurzy a za prvních šest měsíců roku prošlo nabízenými kurzy skoro 25 tisíc lidí, což je meziroční nárůst o 16 procent.

V Česku roste zájem o rekvalifikace nezaměstnaných. Za prvních šest měsíců roku v České republice absolvovalo rekvalifikační kurz skoro  skoro 25 tisíc lidí, což je meziroční nárůst o 16 procent.

Největší zájem je o kurzy, které se týkají počítačové, zdravotní nebo sociální oblasti. Nezaměstnané ale lákají i práce svářečů nebo chův. Rekvalifikační školení platí Evropská unie společně s Úřadem práce.

Velmi atraktivní jsou i vzdělávací programy v oblasti cestovního ruchu - více ke čtení i poslechu na stránkách a Ministerstva práce a sociálních věcí (MPSV)

Rekvalifikační kurzy jsou pro zájemce registrované na úřadě  práce zdarma. Cestovní ruch patří mezi atraktivní oblasti vzdělávání, takže v rámci rekvalifikací se školí například průvodci, průvodci Prahou, místní zástupci cestovních kanceláří, delegáti.

Tefonujte  na 224 916 485, pište na kurzy@tyrkys.cznavštivte nás osobně Na Moráni 5, Praha 2

TYRKYS, cesta ke vzdělání a úspěchu na jednom místě - kurzy, zkoušky, semináře  
Průvodce cestovního ruchu

Průvodce Prahou 

Spojený kurz Průvodce cestovního ruchu a region Praha 

Místní zástupce cestovní kanceláře -  Delegát

Pracovník cestovní kanceláře 

Přednášky z historie a dějin umění 

Semináře první pomoci 

Zdravotník zotavovacích akcí

Cizí jazyky pro cestovní ruch 

Účetnictví a daně pro cestovní ruch 

Doškolování pedagogů - akreditace DVPP 

Další kurzy a semináře